donderdag 31 juli 2014

India is bijzonder : de website die je moet lezen!!

Ja hoor het is al een tijdje zover. We hebben onze laatste website: www.indiaisbijzonder.com in de lucht en deze- wederom door mijn vriend gemaakte site- is echt een aanrader om te lezen. Niet alleen de leuke kleurige plaatjes doen je alvast in Indiase sferen komen, maar ook het reisprogramma voor september en december is bekend.
De reizen zijn op een zo laag mogelijk kosten tarief ingesteld, terwijl de kwaliteit er niet om zal liegen.

Een vriend vertelde me dat er veel mensen zelf door India willen reizen.Dat is nu precies waar we op inhaken. Want naast het programma dat we  als aanbod doen, zijn we ook de experts die advies en hotels en veilig vervoer in geheel India voor u kunnen regelen.

Het programma daar ben ik zelf heel erg verrukt over. Het gebied van Auroville als aandachtsgebied, waar ik vele mooie belevenissen, met mijn vriend in 2011 en 2014 heb mogen beleven is de place to be. De vrienden die je daar voor het leven maakt, de mooie spirituele evenementen, de culturele belevenissen in het theater, de heerlijke wellnessbehandelingen. Het lekkere eten, de zee, het strand, de oneindige trillingen en boeken die je over verschillende onderwerpen  in de bibliotheek kan lezen zijn tevens reden om dit gebied te bezoeken. Auroville, de gemeenschap die in de jaren 70 door the mother en Sri Aurobindo is gesticht doet nog steeds niets aan inspirerende energie af. Je kan er halen waar je naar op zoek bent. Dan niet te vergeten dat er voor elk jong of ouder individu, de mogelijkheid is om een steentje bij te dragen aan de gemeenschap in de vorm van vrijwilligerswerk. Stel ons je vraag en wij kunnen je overal op antwoorden.

De reis zal dan verder naar Thiruvannamalai gaan waar één van de bekendste yogi's van India zijn ashram heeft nagelaten.
Ramana MaharshiAfbeeldingsresultaat voor ramana maharshi
De mogelijkheid om én deze ashram te bezoeken  en de ongeëvenaarde heilige berg, waar jaarlijks duizenden pelgrims hun voettocht van 40 km lopen is een ware belevenis
De tocht verder landinwaarts, doen we aan de hand van onze persoonlijke en familiaire contacten. Je kan kennis maken met de plaatselijke bevolking van Tamil Nadu, je kan leren of genieten van de vele tradities Sari knopen, Indiaas eten leren koken, Indiase tempeldansen aanschouwen.

En als laatste onderdeel de prachtige productie van theesoorten,  die je in de bergen van Ooti ook wel de blauwe bergen genoemd, kan meemaken.
Kerala zal ook op het reisprogramma als uitwijkmogelijkheid komen te staan. Tenslotte zijn de backwaters en de vele Ayurvedische centra, de meest bekende plekken die veel mensen als eerste op hun netvlies hebben staan, wanneer ze over Zuid India praten. En dan kan je in december ook zeker genieten van het carnaval die met kleurige olifanten het straatbeeld zullen sieren.

Kortom wanneer je voor een reis in december boekt, heb je vele leuke bezienswaardigheden en activiteiten voor een prachtige prijs-kwaliteitsverhouding.

Bezoek de website: www.indiaisbijzonder.com en geef je reactie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten