donderdag 28 mei 2015

Garantie fonds of garant staan voor een mooie nieuw programma in augustus 2015

 





Deze week zijn we ons opnieuw gaan verdiepen in de nieuwe reis naar India, die we deze zomer in augustus al aanbieden. Waar we tot nu toe mee te maken krijgen, zijn enthousiaste mensen die met ons spreken en graag, of altijd al eens naar India willen.
Ook zien we dat onze site: indiaisbijzonder.com veelvuldig bezocht word.
We zijn gaan onderzoeken of we konden samenwerken met een reisorganisatie die ook veel reizen naar India organiseert. Zij gaven aan wel interesse in samenwerking te hebben, maar vooral wanneer we ons zouden gaan aansluiten bij een garantiefonds.
Nu is een garantiefonds voor ons westerse mens in het leven geroepen om ons geld veilig te stellen bij onverwacht faillissement.
Met veiligheid en zekerheid heb ik een dualistische verhouding. Ik weet dat het leven nooit zeker is, dat je lot in je eigen handen ligt, wanneer je je verstand en intuïtie op een gezonde wijze gebruikt.
Het is onverstandig om een mind aan te kweken waarin je alle gevaren die mogelijk op de loer liggen probeert uit te sluiten. De energie die je aan deze gedachten geeft is lang, maar onttrekt ook alle plezier en levenslust en vooral vertrouwen. Ik ben er ook van overtuigd dat je met deze energie natuurkundige wetten in werking zet. Het tegenovergestelde is ook waar, we kunnen met onze positieve gedachtekracht ons bewustzijn een bust geven en daarmee scheppend bezig zijn.

Wat is nu de reden waarom wij geen garantiefonds in het leven hebben geroepen? Voor alle duidelijkheid, wij zijn integere mensen die iets aanbieden waar we de volledige verantwoording voor dragen. We zullen onszelf niet met karma opladen om mensen met valse voorwendselen te lokken. We staan garant voor een mooie vakantie die volgens het programma veel moois beloofd.


Om onze kleine reisorganisatie te laten bloeien en groeien nodigen we mensen graag uit om met ons die reis aan te gaan.

India is bijzonder.

hartelijke groet,

Irma

Geen opmerkingen:

Een reactie posten